Wil jij élke dag positivologie in de praktijk toepassen?

Je bent lid van onze stam van Positivologen. En dankzij de cursus Positivologie heb je de positieve psychologie behoorlijk onder de knie. Meer zelfs: dit denken is deel van jouw leven en werk geworden. Tot genoegen van jezelf en je cliënten.

Maar je dagelijkse werk, je praktijk, je organisatie is wellicht een oerwoud van meningen, waarin je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Waardoor je soms focus mist. En intentie.

Waardoor je misschien zelfs gaat twijfelen aan jouw andere aanpak, aan het kijken naar mogelijkheden en je geloof in de kracht van cliënten.

Ik ken het. Als hulpverlener, coach en docent was ik jarenlang de enige die geloofde in wazige concepten zoals hoop, liefde en het potentieel van positieve emoties. De enige naïeveling die vanuit talent wilde starten, die groeidenken belangrijker vond dan foutenanalyse, en die ook lastige situaties wilde waarderen.

Ik was de eenzame zot. Of zo leek het toch.

Snappen..png

Vandaag weet ik dat we met velen zijn, met meer dan ooit.

 • Wij die weten dat het inzetten van tools uit de positieve psychologie mensen hoop geeft, en hen helpt om opnieuw in hun kracht te gaan staan en om voluit te leven.

 • Wij die zien dat groei en verandering, of heling en genezing zelfs, uit aanmoediging en de positieve self-fulfilling prophecy kan ontstaan.

 • Wij die durven kiezen voor een pad van energie en moeiteloosheid, van plezier en authentieke verbinding.


enigen.png

Wil jij nog krachtiger staan als positivoloog?

Na tien jaar onderzoek en praktijk heb ik tientallen methodieken en tools om met jou te delen.

Oefeningen en teksten die je rechtstreeks bij je cliënten of collega’s kan toepassen.

Bovendien ontwikkel ik voortdurend nieuwe toepassingen en weef ik steeds andere kennis tot concrete inzichten.

Ik kan je exact vertellen WAT er goed werkt, HOE het werkt, en WAAROM het werkt.


Sluit je aan bij de Backstage: want daar gebeurt het.

Een lerend netwerk van positivologen, waar jij met een eenmalige inschrijving een heel jaar lang lid van bent.

De ideale formule om je kennis up-to-date te houden, alle oefeningen en toepassingen altijd bij de hand te hebben en je krachtig te omringen met positieve psychologie.

Zodat ook jouw praktijk doordrongen blijft van de positivologische denkwijze en aanpak.

BackstageArtboard 1-100.jpg

Kopie+van+Kopie+van+Ontwerp+zonder+titel+(13).png
Eigenlijk gebruik ik met elke cliënt in elke sessie wel iets uit de Backstage. Ik vind het erg handig om alle info en tools netjes geordend terug te kunnen vinden. Het maandthema vind ik fijn omdat er zo telkens weer iets nieuws te ontdekken valt dat je kan inzetten voor je eigen groeiproces en in het werken met cliënten.

De verbinding met andere positivologen, het delen van ervaringen en tips en het dieper ingaan op een bepaald thema, vind ik dan weer een meerwaarde van de webinars.

Het denken maakt ondertussen deel uit van wie ik als mens en therapeut ben, merk ik.
— Heidi Hallaert, psychotherapeute

Ontdek wat de Backstage biedt:

 • maandelijks nieuwe inhoud:

  Een volledige module zoals je die kent van de cursus Positivologie (tekst + video + instrumenten of oefeningen) - om de positivologie in jouw leven warm en wakker en up to date te houden.

 • maandelijks een interactief webinar:

  Over het thema van die nieuwe module (achteraf te herbekijken natuurlijk, als het jou past) - waarin we samen aan de slag gaan om een tool uit te testen en een thema te verkennen.

 • onbeperkt toegang tot mijn blinkende backstage-bibliotheek:

  Een heuse databank voor positivologen, met alle instrumenten, tools, filmpjes, teksten, downloads en worksheets die ik heb gemaakt voor mijn cursussen, nieuwsbrieven, coachingssessies, workshops - noem maar op. De bibliotheek wordt voortdurend bijgevuld met de nieuwe dingen die ik leer (en ik lieg niet als ik zeg dat mij dat meerdere keren per week overkomt #nevernotlearning).

 • een levendige community van gelijkgestemden:

  Je krijgt toegang tot een forum om vragen te stellen en van gedachten te wisselen met alle andere Backstage-leden, én je kan mij altijd bereiken voor je vragen en je inspiratie. We tillen elkaar tot grotere hoogten, zeg maar.


BackstageArtboard 1-100.jpg

Stap op 1 september in de Backstage!

Geen gedoe met maandelijkse afschrijvingen of kredietkaarten: betaal je lidgeld één keer voor een heel jaar.

Wacht niet met beslissen: de deuren van de Backstage gaan slechts enkele keren per jaar open, want alleen zo kunnen we ons netwerk krachtig opbouwen.


Ik hou er van te snuisteren in de ‘bibliotheek’ om een oefening of model te zoeken. Vaak vind ik meer inspiratie dan waar ik op uit was.

En ik geniet van de webinars, om zelf de oefeningen mee te doen en om actief mee te denken. Als anderen reageren op een bericht, raak ik daar ook weer door geïnspireerd.
Ik wil een stam hebben. Die helpt mij om te zien: “yes, het kan wel”. Want soms is het ‘fucking’ lastig.

En heel belangrijk: de wetenschappelijkheid. Ik zoek het zelf niet graag uit, maar ik presenteer graag ‘evidence based’ kennis en oefeningen.
— Sofie Mertens, coach
Kopie+van+Kopie+van+Ontwerp+zonder+titel+(9).png

Niet tevreden, geld terug - garantie.

Je weet al dat ik mijn allerbeste best in mijn aanbod stop. Maar als toch blijkt dat de backstage niets voor jou is, stort ik je lidgeld integraal terug, no questions asked (de enige voorwaarde: je vraag tot teruggave bereikt mij binnen de veertien dagen).