Klontje.

Breng meer positieve psychologie in je leven.

Elke dag.Wat is Klontje?

Een dagelijks bericht in je mailbox met de link naar onze online leeromgeving. Op die online leeromgeving krijg je telkens een theoretisch inzicht uit de positieve psychologie of een praktische toepassing. Elke dag een boeiende brok positieve psychologie dus, om jouw leven en dat van anderen te verrijken.

Wat levert deelnemen aan Klontje op?

  • Helder gebrachte kennis én methodieken om onmiddellijk mee aan de slag te gaan

  • Een stap in de richting van meer tevredenheid, krachtige relaties en een betekenisvol leven

  • Een overzicht van wat positieve psychologie is en wat de mogelijkheden van die wetenschap zijn voor jou.

Wat kost het?

Dertig dagen lang een Klontje positieve psychologie kost amper 62 euro rond.
Dus. Wil jij jezelf en anderen helpen floreren?

Dan is Klontje een perfecte eerste stap.

Dit zijn de thema’s die aan bod komen:

Schermafbeelding 2019-02-12 om 12.29.19.png
Schermafbeelding 2019-02-12 om 12.29.31.png

Niet tevreden, geld terug - garantie.

Onze deelnemers zijn erg tevreden. Sterker nog, ze zijn vaak heerlijk enthousiast over ons aanbod. Maar als blijkt dat deze cursus niets voor jou is, storten we je inschrijvingsgeld integraal terug (de enige voorwaarde: je vraag tot teruggave bereikt ons binnen de veertien dagen na aankoop).


Waarom positieve psychologie?

Omdat ik geloof dat kiezen voor kracht ons verder brengt dan focussen op zwakte. Omdat ik zie dat mensen groeien als hun veerkracht vergroot, en als ze durven vertrouwen op hun sterktes en hun dromen. Omdat ik wil bouwen aan meer positieve relaties en meer positieve emoties - en geloof in het generatieve vermogen daarvan.

67acf607-aa10-41eb-bbd6-9e795966aeb6.png

En omdat ik, Maaike Verstraete, expert ben in die positieve psychologie. Omdat ik jarenlang ervaring heb als hulpverlener, coach, leidinggevende, supervisor en trainer. Omdat ik op het snijvlak van die twee dingen, mijn passie en mijn kunde, mijn levenskunst heb vormgegeven. Daarom.

 
 

Wat vinden anderen ervan?

Wat ik zo leuk vind aan 'Klontje'? Dat ik deze nu ook nog altijd kan doornemen.  We zijn met verlof geweest.  De mails bewaarde ik in mijn e-mailbox, en nu, 3 weken later kan ik dit op mijn tempo en wanneer ik de tijd kan vrijmaken doornemen. Dat er ook korte lesjes tussen zitten die je een hele dag in je achterhoofd kan houden... (Leen)

In mijn laatste blog heb ik reclame gemaakt voor je 'Klontje'. Ik lees ze heel graag! Niet van de zweef-zweef maar nuchter en praktisch. Ik ben er nog mee bezig. (Mindel - van mindelblokhuizen.nl)

Ik wou je zeker ook bedanken voor de dagelijkse klontjes. Soms gingen er wat dagen over maar het waren stuk voor stuk fijne prikkels. Ook je filmpjes heb je mooi en duidelijk gemaakt, fijn en inspirerend om naar te luisteren! (Karla)

Jouw blog lezen, gaf me zo vaak moed. Weten dat ik met mijn gedachten, ideeën, inzichten,... niet alleen was. Maar ook inspiratie om zaken anders te benaderen. En klontje geeft nog meer handvaten, om in het achterhoofd te houden. Telkens te bedenken bij mezelf en niet veel later te merken dat het eigen voelt. Fijn om zo mijn gedachten en gevoelens op één lijn te krijgen. En dat allemaal in hapklare brokken, waar 's morgens vaak wél nog een gaatje voor is. (Gwenny)

De wifi is hier uitstekend. Maar ik leg hem vaak af. Leven in het hier en nu, weet je wel. Je mail komt binnen maar ik leg mezelf de discipline op, pas ná kinderbedtijd (en dat is veel te laat op vakantie) en zelfs regelmatig pas enkele dagen later, door te klikken naar Klontje. Ik wil elk klontje met volle aandacht kunnen lezen, bekijken, beluisteren. Dat vind ik zo fijn aan je online academie. Alles wanneer het past. Zowat na elk klontje heb ik een uitgebreid gesprek met jou. Yep, ik maak nog steeds de fout dit enkel in mijn hoofd te doen. Ik had je dus al veel eerder kunnen reply-en met een veel te lange mail. Meestal heb ik een reeks voorbeelden om de herkenning te staven en een lange lofzang over hoe geweldig ik het vind dat jij er zo in slaagt alles zo helder en logisch opgebouwd te brengen. Hoe je telkens weer theorie en oefeningen zo goed weet te illustreren met voorbeelden, tekeningen, filmpjes, quotes, ...  (Judith)

 
klontjeArtboard 1@10x-100.jpg