Klontje.

Breng meer positieve psychologie in je leven.

Elke dag.Wat is Klontje?

Een dagelijks bericht in je mailbox met de link naar onze online leeromgeving. Op die online leeromgeving krijg je telkens een theoretisch inzicht uit de positieve psychologie of een praktische toepassing. Elke dag een boeiende brok positieve psychologie dus, om jouw leven en dat van anderen te verrijken.

Wat levert deelnemen aan Klontje op?

  • Helder gebrachte kennis én methodieken om onmiddellijk mee aan de slag te gaan

  • Een stap in de richting van meer tevredenheid, krachtige relaties en een betekenisvol leven

  • Een overzicht van wat positieve psychologie is en wat de mogelijkheden van die wetenschap zijn voor jou.Dus. Wil jij jezelf en anderen helpen floreren?

Dan is Klontje een perfecte eerste stap.

Dit zijn de thema’s die aan bod komen:

Schermafbeelding 2019-02-12 om 12.29.19.png
Schermafbeelding 2019-02-12 om 12.29.31.png

Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel (44).png
Ik heb erg genoten van de dagelijkse klontjes. Soms gingen er wat dagen over maar het waren stuk voor stuk fijne prikkels. Ook je filmpjes heb je mooi en duidelijk gemaakt, fijn en inspirerend om naar te luisteren!
— Karla Derwael, loopbaanbegeleider en samenwerkingsexpert

Niet tevreden, geld terug - garantie.

Onze deelnemers zijn erg tevreden. Sterker nog, ze zijn vaak heerlijk enthousiast over ons aanbod. Maar als blijkt dat deze cursus niets voor jou is, storten we je inschrijvingsgeld integraal terug (de enige voorwaarde: je vraag tot teruggave bereikt ons binnen de veertien dagen na aankoop).


Waarom positieve psychologie?

Omdat ik geloof dat kiezen voor kracht ons verder brengt dan focussen op zwakte. Omdat ik zie dat mensen groeien als hun veerkracht vergroot, en als ze durven vertrouwen op hun sterktes en hun dromen. Omdat ik wil bouwen aan meer positieve relaties en meer positieve emoties - en geloof in het generatieve vermogen daarvan.

67acf607-aa10-41eb-bbd6-9e795966aeb6.png

En omdat ik, Maaike Verstraete, expert ben in die positieve psychologie. Omdat ik jarenlang ervaring heb als hulpverlener, coach, leidinggevende, supervisor en trainer. Omdat ik op het snijvlak van die twee dingen, mijn passie en mijn kunde, mijn levenskunst heb vormgegeven. Daarom.

 
 

De wifi is hier uitstekend. Maar ik leg hem vaak af. Leven in het hier en nu, weet je wel. Je mail komt binnen maar ik leg mezelf de discipline op, pas ná kinderbedtijd (en dat is veel te laat op vakantie) en zelfs regelmatig pas enkele dagen later, door te klikken naar Klontje. Ik wil elk klontje met volle aandacht kunnen lezen, bekijken, beluisteren. Dat vind ik zo fijn aan je online academie. Alles wanneer het past.
Ik voel steeds veel herkenning en vind het geweldig dat jij er zo in slaagt alles zo helder en logisch opgebouwd te brengen. Hoe je telkens weer theorie en oefeningen zo goed weet te illustreren met voorbeelden, tekeningen, filmpjes, quotes, ...
— Judith Steenbergen, kinesiste buitengewoon basisonderwijs
Kopie van Kopie van Ontwerp zonder titel (45).png
 
klontjeArtboard 1@10x-100.jpg