https _img1.etsystatic.com_074_1_9772248_il_fullxfull.815407931_avtb.jpg
 

We hebben een clubje opgericht van mensen met een vrolijk gezicht, je bent erbij, je bent erbij... *zingt*

Geef mij je e-mailadres. Echt, doe dat gewoon. Want dan gebeurt er dit:

1. Je ontvangt onmiddellijk het e-book “Positieve Psychologie voor Mensenfluisteraars”. Hiermee heb je al een pak inspiratie: inzichten en methodieken om toe te passen in jouw praktijk.

2. Tweewekelijks krijg je een mail met snippers positieve psychologie. Gratis. Om bij te blijven, om geïnspireerd te worden en omdat je bij onze stam hoort. 

3. Je wordt op de hoogte gehouden van deze academie en haar exploten. Zonder vervelende marketing-truken.

4. Wat gebeurt er niet? We sturen geen reclame, we geven je gegevens niet door aan anderen en je kan uitschrijven met een enkele klik op de knop. Uiteraard, want ook wij haten overvolle mailboxen en zinloze praatjes.

Meer positivologie!

Ja, ik krijg graag het e-book "Positieve Psychologie voor mensenfluisteraars" en schrijf mij in voor een tweewekelijkse portie positieve psychologie .

We sturen geen spam. Je kan altijd uitschrijven. We geven geen adressen door. Powered by ConvertKit

Deze online academie voor positieve psychologie is gemaakt voor mensenfluisteraars. Een mensenfluisteraar is al wie anderen helpt groeien en veranderen. Misschien noem jij jezelf hulpverlener of coach, psycholoog, supervisor, leidinggevende, trainer of nog iets anders. Ongeacht je vaktitel, je opleiding of je ervaring - als je mensen in beweging wil zetten zit je hier goed. 

Ons aanbod is altijd drie dingen:

1. Helder en betekenisvol

2. Praktisch toepasbaar

3. Online

Waarom positieve psychologie voor mensenfluisteraars?

Omdat ik geloof dat kiezen voor kracht ons verder brengt dan focussen op zwakte. Omdat ik zie dat mensen groeien als we hun veerkracht vergroten, door het licht te laten schijnen op hun sterktes en hun dromen. Omdat ik wil bouwen aan meer positieve relaties en meer positieve emoties - en geloof in het generatieve vermogen daarvan.

En omdat ik, Maaike Verstraete, expert ben in de positieve psychologie. Omdat ik jarenlang ervaring heb als hulpverlener, coach, leidinggevende, supervisor en trainer. Omdat ik op het snijvlak van die twee dingen, mijn passie en mijn kunde, mijn levenskunst heb vormgegeven. Daarom.

Wil jij graag bouwen aan de kracht van anderen, in plaats van je te richten op wat (nog) niet lukt?

Durf je radicaal kiezen voor een waarderend perspectief - waarin al wat er is, er mag zijn?

Heb jij ook het gevoel dat we dringend meer hoop en optimisme nodig hebben, misschien in deze tijden zelfs meer dan ooit?

Wil je leren hoe je aan de slag kan met de inzichten uit de Positieve Psychologie, in jouw praktijk?

Dan ben je op de goede plek aangekomen. Welkom!

Meer positivologie!

Ja, ik krijg graag het e-book "Positieve Psychologie voor mensenfluisteraars" en schrijf mij in voor een tweewekelijkse portie positieve psychologie .

We sturen geen spam. Je kan altijd uitschrijven. We geven geen adressen door. Powered by ConvertKit